Tom is er vandoor, jochei.
’t Moet daar gisteren zwaar boel geweest zijn. Gioia confronteert Kevin erover dat hij tegen Tom zou gezegd hebben dat zij over hem aan ’t afspraken maken was.

En nu zit het erop: zij zegt tegen Tom dat hij achterbaks is, en hij daarop “as gaa te loemp zaat om aa smoel te aawe”. En bij deze maakt ze hem uit voor pedofiel, en achterbakse dikke lul. Waarop hij naar de dagboekkamer stoomt om eruit te gaan. Hij laat zich niet voor pedofiel uitmaken, stampt de deur open, en is er effektief vandoor.

Agressief ventje, jaja.

Tom zegt nu bij Walter dat Hannes de rotte appel is, dat hij iedereen opstookt tegen hem, en dat er nog slachtoffers gaan vallen. Het heeft er helemaal niets mee te maken dat hij aan alle vrouwen zat, nee hoor.

Buiten Vanessa zouden het daar allemaal hysterische en hypocriete mensen zijn, en als hij zou kunnen herbeginnen, zou hij niets anders doen. Hij is zichzelf geweest. Euh, ja, een handtastelijke viezerd dus?

Afijn, samenvatting van vrijdag. Allerlei pesterijen over en weer, Kevin doet Katja na, Gioia smijt een teddybeer op Kevin zijn hoofd, hij reageert wat heftig, en ’t zit er bovenhands op. Beetje later: hij legt uit waarom hij zo hard reageerde, en dat was blijkbaar omdat hij de ogen van de beer op zit gekregen had. Enfin, noch Gioia noch Katje overtuigd, en zij dus weer naar de dagboekkamer gaan klagen. Twee trutten en een aap.

Miljaar zo’n schijnheilig mens, die Gioia. Eikes, en Vanessa hangt volgeplamuurd met fond de teint, maar dat helpt niet echt met d’r puistage. Oh well. Verder ongetwijfeld een lieve juffrouw. Voor wie haar accent niet erg vindt. En haar overmatig drinken en niet zat kunnen zijn. En haar voortdurend “fogg it fugg it yea fug! fugg gaa smeerlap” tijdens het Beest Met Twee Ruggen.

Nieuwe genomineerden (favorieten van het publiek dus): Douglas en Mathousca. En Douglas gaat weer blijven natuurlijk…

  • Kevin: Mathousca, omda Kevin zaan matche ies
  • Hannes ook Mathousca, hij hoeft er zelfs niet over nadenken. Hij begrijpt wel waarom ze Douglas zouden kiezen, omdat hij redelijk een flierefluiter was; en Mathousca zet zich niet ten volle in, en loopt teveel naakt rond dan wat anders (ghh, ik zou er niet iets tegen hebben dat ze in haar bikini rondloopt, mar dat ze die dan toch aanhoudt, want die balonnen zie ik liever niet nog eens)
  • Katja had er zich al op verheugd dat zij erbij zou zijn, maar bon, Dougie is een keiknappe jongen, en Mathousca is een meiske en ze zou normaal geen meiskes nomineren… en ze kiest dus maar voor Mathousca. ’t Is dik tegen haar zin, maar als Douglas weg zou zijn, zouden er geen schone jongens meer in het huis zijn.

[Eigenlijk, en niet dat het iets ter zake doet, ik zou wel eens willen weten hoe Katja’s loodgieterij eruitziet. Geen foto’s of godbetert films, versta mij niet verkeerd, een uitleg of een tekening zou al voldoende zijn.]

Zaterdag: Mathousca is ziek, in het cirkus zijn ze aan het oefenen maar wil de olifant niet mee, in het huis zijn ze aan het oefenen voor dat Mayumana-ding, en zijn Katja, Vanessa en Gioia aan het roddelen. Gioia voelt zich geroepen om dat van dat “mottig waaf” aan het vrouwpersoon in kwestie kond te maken.

Ah kijk, Eva “mijn borsten komen van de Gamma” VermeirePauwels op bezoek.

En in het cirkus was het niet slecht van John, en van Kristof ook. In het huis daarentegen… Kevin maakt a right spectacle van zichzelf. Beurgh. Maar bon, Vanessa is drie, Douglas twee, en Kevin is gewonnen. (Uhnn??)

Cirkus: de twee mannen ook gewonnen. Bleek dat die ene olifant, Jenny, verliefd was op Kristof. Hehe. Slurftastelijkheden.

Alla. Verder.

  • Gioia kiest voor Douglas, omdat ze eerder met Mathousca closer was. Al weet ze dat hij zal blijven.
  • Vanessa: Mathousca, omdat ze echt wel naar haar Davy wilt gaan
  • Peggy (yay!) ziet er niet zo goed uit: ze kiest voor Douglas, al wil ze geen van de twee weg.

Ik hoop vooral dat Peggy niet lang moet achterblijven met die bende losers. Maar deze keer is het dus Mathousca. Tot afscheid: “en allemaal eerlijk zijn tegen mekaar hé”. Yeah right. That’ll be the day.

Eigenlijk: er is een uitweg voor die miserie van “Douglas zal er in bliven omda hij van de mensen én het publiek de favoriet is”: als ze de laatste nominatie helemaal door het publiek laten doen, en het dan meteen ook zeggen.

Mathousca valt helemaal uit de lucht, ze keek er al naar uit om naar haar lief te gaan. Meer morgen dus, want in het cirkus zal het niet meer zijn.