Kristof heeft het het beste gedaan op de boerderij.

Hola!! Kabaal in het huis! Katja in de dagboekkamer gesmeten door Douglas, iedereen kwaad en alles. Confrontatie tussen Katja en Hannes. Zij liep heel de tijd met haar borsten bloot, en ze duwde ze heel de tijd in de gezichten van iedereen. En dan iedereen te lijf gegaan met glazen cola, en dan met een bierflesje, en allemaal vreselijk wreed. En Big Brother heeft besloten dat ze niet mag meedoen aan de live-uitzending. Z is blijkbaar weer eens veel te zat geraakt.

Enfin, en Gioia was bij Katja, maar nu is ze terug naar de groep. Tsss. Walter doet moedig voort van business as usual, ’t is wel wat. Ik hoop dat Peggy daar rap buiten kan, ze zit daar helemaal ambetant.

En dat die Kevin gelijk echt wel denkt dat hij populair is, weurrgh. Douglas begint het beu te worden van Kevin, dat het een ambetant ventje is die alleen maar zijn eigen denkt en niets in groep doet. Eikes, en altijd met zijn benen openzitten, degoutant.

Synchroonzwemmen in het huis. NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! Kevin met een gele bikini aan. Genade!!
Er is nog gerechtigheid: Peggy en Gioia hebben gewonnen.

Vanessa heeft enige zin voor realiteit: ze heeft niet het lichaam om zo’n cheerleader-outfit te dragen, en ze is dat redelijk duidelijk gaan zeggen aan Big Brother. Zeer fijn.

Van mij mag Kristof wel winnen, zo’n sympathieke mens.

Enfin ja, genomineerd: Douglas en Peggy.

Stemmen:

  • Hannes: Peggy. Omdat ze het stilste en het zwakste karakter is. Ugh, die Hannes is er zich gewoon zó aan het inpraten! En tiens, hij heeft lijkbaar gisteren vieze dingen gezegd tegen Peggy, zo erg blijkbaar dat hij zichzelf nu een domme lul vindt. Ik vraag mij af o ze dat gaan uitzenden.
  • Kevin, die nog altijd denkt dat hij de man is, stemt ook op Peggy. Zijn maatje Dougie staat boven iedereen uit, en hij heeft in ieder geval geen band met Peggy. Hij kan niet met Peggy samenleven. Hij stoort er zich aan dat ze teveel kuist. Zucht.

Tiens, iedereen valt hier uit de lucht dat Gioia voor de vrouwen is. En die Kevin heeft geen lief, da’s dus schromelijk overdreven: ’t is gewoon een vakantie-hollandse die hij gevraagd heeft na één avond drinken of hij voor haar wil wachten.

En iedereen heeft boodschappen gehad, behalve Vanessa en Hannes: die hebben geen boodschap gehad van hun geliefden (respectievelijk haar moeder die ze niet gevraagd hadden en zijn vrouw, die geen tijd had).

Humor! Walter als gemoustacheerde biker-homo, fantastisch!

Rapportage van zaterdag: in de boerderij zat er een tegenaria gigantea in het bad, haha. En in het huis moesten ze oefenen van cheerleading: Katja kan geen rechts van links onderscheiden, en Gioia is te leeg om te oefenen. Zucht. Het loopt daar aan honderd per uur in het honderd. Er zitten twee voetballers binnen, en nu wil Katja nog altijd naar buiten. Terwijl het op de boerderij vreselijk wijs is en iedereen iedereen graag ziet.

Hannes zou op zijn tegen getrapt zijn, en dat hij Peggy en Angelo zou pakken. En Katja’s make-up steekt hij weg. Gemeen en kinderachtig.

  • Gioia mag stemmen: ze weet niet wie gekozen, en dus gaat ze doen van dobelstenen. En ’t is dus Douglas. Bah.
  • Vanessa weet het ook al niet. Ze overweegt om niets te zeggen en dan een sanctie te riskeren. Maar zij gaat wel weggaan als Katja er vanavond nog inzit. En ze heeft uiteindelijk gekozen voor Peggy. Zeer, zéér goed.
  • Katja doet Douglas, maar ze wil zelf ook weg.

He bah, degoutant: Kevin en Hannes zijn weer allemaal grof aan het doen.
Ik denk dat het volgende week helemaal niet meer in orde komt: Douglas slaat helemaal door omdat hij altijd maar genomineerd wordt, en al de rest op Vanessa na (mirabile dictu) zijn klootzakken. Deze week waren ze op Peggy na allemaal zat tijdens de live-uitzending, dat komt echt niet meer goed.

Yay Peggy! Ze zegt waar het op staat met Hannes en Kevin: twee vuile gezichten.