Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Weird

Geen idee wat of hoe, maar ’t is wel wijs: Samorost.

3 reacties

  1. Wow ik dacht dat er nog verandering in zou komen. Ik heb 5 minuten zitten staren, en toen had ik door dat het altijd hetzelfde was. Zoiets als dit:
    http://www.weebls-stuff.com/data/toons/badger.swf (work safe, home safe)

  2. Nee, gij wiet! ’t Is een heel spelletje! Proper gedaan en alles, maar wel heel erg simpel.

  3. Wow knap! Echt een grappig spelletje. Geeft mij het Abe’s Oddyssee gevoel. Zo zoeken en doen, fijne dingen allemaal. Duurde wel ff voor ik doorhad dat ge op die toren kon klikken. Dat mocht iets duidelijker. De rest is een kwestie van wat klikken en doen, zeer leuke logica, met die knopjes die kabeltjes in gang zetten etc etc 🙂 Leujk!!

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑