Bedriegtenboel

Pfff. Rocket Mania uitgespeeld, bleh.

images/rocket

’t Is wel een wijs spelletje, maar van daar tot het ook echt gaan kopen… nah.

One Comment

  • Ikke ook uitgespeeld (monkey see monkey do) maar wel maar met een score van 56910. Ge moet eens Big Money spelen. De eerste keer dat ik dat speelde heb ik een score gehaald die ik later nooit heb verbeterd. Raar he? Ik denk dat ik toen mijn brein op een laag pitje had staan en dat dat de beste manier is om het te spelen. Hoe hard ik ook probeer, het lukt me niet om beter te doen. RRRAAAAARRRR

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.