De gedachte alleen al…

There was a Sandman story I wanted to write, which would have been a heartbreaker, and would have been about the dreams and hopes of an unborn baby, who was, for whatever reason, never going to be born. I didn’t write it because I could imagine it being thrust in front of some pregnant teenager who didn’t want to be pregnant to make her change her mind about what she was going to do.

The world of unplanned pregnancy is difficult enough in America; I didn’t want to make it harder for someone having a hard time than it already is. [Neil Gaiman op Slashdot]

Ik vermoed dat er iets semi-diep te zeggen is over politiek en kunst of zo, maar ik vind het vooral spijtig dat het verhaal nooit geschreven is.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.