New Mac OS nukes external drive

Grappig. ’t Moet niet altijd Microsoft zijn die de boter opgegeten heeft hé.

The new Mac OS upgrade, X 10.3, called “Panther,” has a serious bug that makes Microsoft’s security problems look like a picnic: many users have reported that external FireWire hard disks are erased when they upgrade! This is a particularly nasty surprise, obviously, especially as external hard drives are what people are likely to use to backup date before an OS update. [Secular Blasphemy]

Ugh, ik moet er niet aan denken:

“Panther has managed not only to lose my iTunes Library and my iPhoto Library, but also their backups kept on — you guessed it — my external FireWire hard disk,” reported John Irvine on Apple’s discussion forums. “I’ve lost ALL of my baby pictures for my two small children. My children’s BABY PICTURES…. I’m astonished…. It’s a monster.”

Ik ga straks al mijn foto’s naar DVD backuppen, goed geweten.

One Comment

  • In combinatie met de LG CD-ROM drives die door Mandrake 9.2 ge-fried werden, is dit weer een mooi staaltje van “in your fucking face, microsoft bashers!”

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.