slow motion

Hmm…

Daar gaat iPhoto de deur uit. Jammer, want het is een mooie applicatie. Gratis bovendien. Maar traag. Erg traag.

Met een collectie van een 5/600-tal foto’s verloopt alles nog vlotjes, maar ik heb dinsdag de euvele overmoed gehad ook mijn oudere foto’s (daterend van voor juli 2003) in iPhoto te importeren. In totaal zaten er toen plots een kleine 4000 beelden in iPhoto, en dat heb ik geweten. [xii | 12]

Ik gebruik op het ogenblik Adobe Photoshop Album 2.0, en ik ben daar redelijk content van. Behalve dat ik graag meer dan drie niveaus zou willen in de categorieën. Maar voor de rest: een proper programmaatje, en niet zó duur ($ 49.99).

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.