Terug op post

Weer op het werk. ’t Is al geleden van 29 oktober, en ik kan niet zeggen dat het geen deugd gedaan heeft. Lang niet genoeg deugd wegens toch meestal broeg moeten opstaan en niet in mijn eigen trekzetel hele dagen on-line naar televisie kunnen zitten kijken, maar alla, we gaan niet klagen.

En dan nu: 2352 mails sorteren. De grote hoop wordt vertikaal geklasseerd wegens spam, statusmails of niet meer relevante nieuwsbrieven, gelukkig.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.