Urgh, ik word er misselijk van. Al die degoutante mensen bij elkaar… Kristof die zijn borst- en okselhaar staat te scheren voor de spiegel, Mathousca die er Bene Gesserit-wenkbrauwen op na houdt, die Vanessa die weer zo zat was dat ze niet meer weet wat er gebeurd is… yeurgh! Ik kan mij de scènes al voor de geest halen: “ei! fugg joe!! fugg joe moat!! iek zèn gewoon goe! ei!!!! bieg brodder fugg joe!”

Ze moesten het zwembad leegkrijgen door alles in balonnen te pompen, en dan er weer in te kieperen. Een zinloze opdracht, en die Kristof bleef er blijkbaar in geloven. Bijzonder irritant.

Uiteraard is die opdracht mislukt.

En nu een hawaiiaans feest gegeven door Kurt Rogiers, de spokespeson voor Stevensmeubel of zo denk ik, en ene Sandrine André, die ik van haar nog van pluimen ken. Oh crap, en weer van te veel te drinken: Douglas zo zat of een kieken, maar Peggy ook blijkbaar. Ze is wel grappig zat, niet gelijk Vanessa die gemeen zat is.

Verachtelijk.

Heh, kijken hoeveel ze van gewicht veranderd zijn: Peggy van 43 naar 50 kilo, John naar 75 van 70, Mathousca 52 kilo tegen vroeger 49, Douglas woog 72 en weegt er nu nog altijd zoveel, Vanessa komt van 70 en weegt er nu 75, en Kristof is een halve kilo af van 136.

Allez ju, afscheidstijd. Peggy zeker? Ja dus, Peggy.