X-Men 3

Voor de tweede keer aan ’t kijken naar X-Men 2. Net zoals Sam Raimi met Spiderman, en net zoals Peter Jackson met Lord of the Rings: een regisseur–wat zeg ik, een team–dat het onderwerp serieus neemt.

Drie van de weinige films die ik even goed vind als de boeken. En dat ze voor mijn part nog twintig X-Men-films mogen maken, te beginnen met X-Men 3.

Waar Jean Grey blijkt Phoenix te zijn, en met Dark Phoenix en alles. En waar ze de historie met Yuriko rechtzetten, misschien door Magneto het adamantium eruit te laten halen zoals hij het skelet van Wolverine er ooit uitgehaald heeft.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.