A lonely quest for a shining planet known as Urf

Fleeing from the Cylon tyranny, yapyap.
De nieuwe Battlestar Galactica is toegekomen. Joy!

Tot daar toe dat Lorne Greene, wegens dood, Adama niet meer kan spelen. Edward James Olmos neemt de rol over, en ik zal mijn best moeten doen om hem niet voortdurend te zien met een meat cleaver in de hand, genre Stand & Deliver.

Tot daar aan toe dat ze Boomer vervangen door een vrouw. Zelfs tot daar aan toe dat ze Starbuck ook vervangen door een vrouw, al vraag ik mij af of zij even rapaciously achter de venten aan gaat zitten. Of vrouwen natuurlijk (een welgemeend “whoa baby” ontsnapt ternauwernood aan mijn lippen).

Maar dat de cylons ook al vrouwen zijn?!

battlestar_galactica_3big_desktop_scifi.jpg

Ik zal zwaar moeten werken aan de suspension van mijn disbelief vrees ik.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.