Het liedje van Maria en Jozef en kindje Jezus

Nu is het nacht,
het is donker daarbuiten
Nu is het nacht,
en alle kinderen zingen zo zacht
Zingen van het kindje lief en klein
’t Zal een mooie kerstmis zijn

Toen ik mij afvroeg waarom het precies het liedje van Marie en Jozef en kindje Jezus was, wist Zelie het mij glashelder uit te leggen: “op het einde hoor je dat het een kerstliedje is, en als het bijna gedaan is hoor je dat het van Jozef en Maria is, daarom is het het liedje van Maria en Jozef en kindje Jezus”.

Als ge’t maar weet.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.