Jorn Barger is missing

Creepy! 

Jorn “Robot Wisdom” Barger, who coined the term “weblog,” is missing. He hasn’t been seen since October.

Jorn Barger, editor of Robot Wisdom, is missing. He resides in Socorro, New Mexico, and was last seen there by his housemate in very early October. Most if not all of his possessions, including his ID card, are still at his residence.

Jorn is a prolific Usenet poster, but his last posting took place on September 30. His last posting on Slashdot was also on September 30. He last accessed his website via an FTP connection from Socorro on October 1.

Link (via MeFi)
[
Boing Boing Blog]

 

Ik ben het vaak niet eens met die mens, maar ik volg zijn Robot Wisdom wel al jaren. Soms heeft hij eens de neiging om er inderdaad een tijd vantussen te vallen, maar als hij nu echt helemaal wel zou zijn… spooky.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.