Kerst

Zelie heeft zo’n etchasketchachtig dinges (maar dan met magnetische dinges) gekregen, en ze was direkt verkocht. Niet content dat ik even door wou:

Enfin, een beetje later is ze dan over en weer gegaan naar het jaar 1973 alwaar ze een bril van de mannen van Mud geleend heeft:

Niet te verwonderen dat Andy zo vertwijfeld kijkt: den duts moest opstaan na een zware kerstavond, met een heel huis vol kinderen.

Van links naar rechts: Emil, Louis, Jef, nog een Louis, Zelie. Respectievelijk van Sofie&Andy, van ons, van David&Charlotte, nog van David&Charlotte, en weer van ons. En volgend jaar zit daar nog eens Jules bij (van Sofie&Andy, die hier in zijn park lag), en onze derde spruit. Allemaal op vier jaar tijd gebeurd, tssss.

Hieronder nog eens Emil:

Sofie & Charlotte ’s avonds zeer laat op kerstavond:

En David:

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.