Kak

En dat is het zwak uitdrukken. Kàk!
Een hoop van onze domeinen c.q. websites liggen er al sinds vanochtend vroeg uit. Reden: de pipo’s bij onze provider hebben een loop in hun routerconfiguratie. Het was al eens zo vrijdag, en toen heeft het tién uur geduurd om het eer recht te trekken. Vandaag duurt het al zeker elf uur, en het einde is niet in zicht.

Uur na uur krijg ik daar mensen aan de lijn die me zeggen dat het heel erg druk is, dat ze me zeker gaan terugbellen (nog niet gebeurd, ik bel ongeveer om het uur voor een status update), dat het de schuld is van Belgacom, nee van onszelf, nee eigenlijk ’t is waar, ’t is onze schuld en we weten van het probleem want er hebben nog klanten gebeld.

Aaaargh!!! Deze website ligt er trouwens ook uit (blog.zog.org is een cname naar zog.typepad.com) behalve als je onze tertiaire dns rechtstreeks ipnummergewijs ingeeft.

Hatelijk hatelijk hatelijk, en vooral: niets aan te doen.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.