Niet zo’n goeie dag

Gisterenmiddag heeft Zelie zich ergens aan de binnenkant van haar wang een sneetje opgedaan. Dat heeft in het begin heel erg pijn gedaan, maar dan de hele namiddag niet meer. Tot ’s avonds. En ’s nachts.

Ze heeft de hele nacht, van pakweg 21u tot vanmorgen 7u30, geen half uur aan een stuk geslapen.

En niets hielp: geen mondwater-tegen-uitkomende-tandjes, geen perdolan-suppo’s, geen vasthouden, niets niets niets. We zijn alletwee kapot, Sandra wegens al zwaar ziek en voortdurend opgestaan, en ik wegens ook ziek (één kloppende band schele hoofdpijn, één!) en ook de hele nacht geen oog dichtgedaan.

Zucht. Dat ik vandaag niet helemaal Doctor Zombie ben op het werk zal er wel aan liggen dat ik nog aan het teren ben op die vijftien uur slaap van zaterdag op zondag, want vannacht was het noppes.

Maar bon, la vie continue, zeker?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.