No accounting for taste

Deze mens hier is blijkbaar de mening toegedaan dat Steve McQueen niet zo ongeveer de minst goeie van de acteurs in The Great Escape was, dat hij met zijn houtenklaas-acteren (takkoord, van zijn films is het misschien wel de beste, maar dat verontschuldigt niets) de suspension of disbelief voor geen meter ten goede komt, en dat hij de film heeft laten herschrijven zodat hij er een hoofdrol in kreeg en het dus niet meer helemaal historisch was hem niet antipathiek maakt.

’t Is er niet het seizoen naar, en ik heb ongoddelijk veel te weinig geslapen, ik laat het maar zo.

Aan de andere kant doet dat alles er uiteraard niet aan af dat mocht ik een vrouw zijn of mocht ik batten voor de andere side, ik niet benauwd zou zijn om mijn velo tegen de heer McQueen te zetten.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.