Redesign III

Nieuwe layout staat alhier on-line. De links bovenaan werken nog niet, en de data staan er nog niet op, en het is in niets anders getest dan IE6 op windows, maar alla.

Zou ik de hele inhoud centreren in het venster? Of laat ik het links staan? Zou dat beeld niet beter zijn als het niet zo breed zou zijn? Zou ik wel Georgia als lettertype nemen, of beter Lucida zoals op de oude layout? Of gewoon Verdana of zo?

Allemaal vragen, en aangezien Jools Holland juist gedaan is, zal daar pas morgen (straks) een antwoord op kunnen komen–slaapwel wereld.

2 Comments

  • Iets grotere linkermarge zou mooier zijn denk ik (zeker niet gecentreerd), dan is de rechterkant gelijk wat minder leeg. Tabbladen zijn extreem proper voor zo simpel te zijn (colour me impressed). Ik ben een Verdana-fan, dus wat zal ik zeggen :) Ben benieuwd!

  • Meningen van een ‘lurker’: pro centreren & pro minder contrast tussen fonts. Titel van blog is misschien wat klein. Maar overall knap. Vooral de foto en de validaties. Zo, ik duik terug onder…

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.