Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Regrets

Zucht.

Spelletjes die ik nog ten gronde zou willen (uit)spelen:

 • Call of Duty
 • Freelancer
 • Halo
 • Homeworld 2
 • KotOR
 • Legends of Aranna
 • Temple of Elemental Evil
 • Tron 2.0
 • Vice City
 • XIII

Daarnaast. Boeken/series die ik op dit ogenblik aan het lezen ben en die ik uit zou willen krijgen:

Om er nog niet van te spreken dat ik dringend weer werk wil maken van c# en asp.net.

Zucht indeed.

4 reacties

 1. Call of Duty: zeer kort maar ook zeer hard aan te raden. Moet ik ook nog uitspelen, maar met de examens zal het er niet van komen.
  Vice City: Excellent, fijn, zalig. Niet tot de volle 100% uitgespeeld, maar wel heel de verhaallijn uitgespeeld (end credits dus gezien) maar er zijn nog secret packages te vinden en ook nog wat jumps te maken. Voor als ik eens in een geduldige bui ben. Voor de rest ook plezant om doelloos rond te cruisen in de stad met een relax muziekje uit de jaren 80 op de achtergrond.
  XIII: tis 13, niet 12 🙂 Nog niet gespeeld, maar die cell shading ziet er tof uit. Misschien om eens te proberen als ik mijn 9800XT heb, want naar’t schijnt is het niet al te licht qua systeemeisen.

  Ook aan te raden:
  Need For Speed Underground: ik ben totaal geen freak voor autotuning en race-spelletjes, maar dit spel is echt een beest. Verslavender dan heroïne, zeer knappe graphics en toch niet al te zware systeem-eisen. Qua verhaal wel een totale rip-off van The Fast en the Furious en 2 Fast 2 Furious, maar wat wil je?
  Rise of Nations: ietsje te steile learning curve, maar verfrissende RTS/Turnbased Strat. Heeft mij aangezet tot het plaatsen van Kolonisten van Catan op mijn kerstlijstje. (hebben die bastards van 999games toch wel vergeten 60 straten in mijn speldoos te steken zeker? heb al gemaild maar nog geen antwoord, ik hoop ddat het komt door de feestdagen)

 2. Ola. Heb juist gezien dat je wish-list bij Amazon leeg is! Slecht idee rond de kersttijd newaar…

 3. Manneken! Daar is nu meteen een mouw aan gepast!

 4. zou iemand een copy van gta vice city opsturen die helemaal uitgespeeld is? alvast bedankt…
  mijn e-mail adress: is vincent_toch001@hotmail.com

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑