Sint-Niklaas

Yo check it: de Sint-Niklaaskerk as seen from het tramkot:

sintniklaas.jpg

Als ik dat nu op dia zou kunnen afdrukken, en dan die dia’s verknippen, en dan tussen twee stukken bordkarton zou plakken, en dan in een soort verrekijker kunnen steken, en wie weet in een wielvormig arrangement met meer dan één paar dia’s, en dan een soort haakjes in dat karton, en met een hendel aan die verrekijker, dat dat wiel zou kunnen verschuiven, en dan misschien zo series van die wielen uitbrengen met allemaal toeristische gezichten… zou dat niet iets zijn?

Heh, en nu nog een catchy naam verzinnen en mijn brood is gebakken! Vision Boss? Vista Chief?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.