’t Kan niet op!

De wereld is mooi, de wereld is mooi, de wereld is mooi. Allemaal goed nieuws vandaag:

Good news! The internal structure of bones and save files has not changed between NetHack 3.4.0, 3.4.1, 3.4.2 and 3.4.3. If you use the same compiler, the same compiler switches, the same NetHack compile-time options, and you have not incorporated any additional source code patches that altered the save file format on your system, then bones and save files from 3.4.0 through 3.4.3 should be compatible.

Jazeker jongens en meisjes: een nieuwe Nethack!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.