Te laat

Verdomme, stomme BBC toch! Al die goeie programma’s zo laat op de avond! Grumpy Old Men, Room 101, Fast Show, Jools Holland, ’t is was.

Gak! En morgen zal ik geen mens zijn, ze zullen mij met een plamuurmes van de grond mogen schrapen.

One Comment

  • Room 101 een paar dagen geleden ontdekt, met zo ne kerel die goed piano kan spelen (of keyboard, in dit geval), hij gooide onderandere BH’s, de jaren 80, en Lady in Red van Chris De Burgh in de vergeetput. Zeer goed programma, echt fijn.
    Fast Show, geweldig, super, te goed voor woorden. This week, I have been mostly eating chippolatas. Suits you sir. Ralph en Ted, Channel 9 (bono estente!), Swiss Tony, ahem Bob Fleming *cough* *cough* excuse me…It’s gripped! Sorted!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.