Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Ulm

Beh. Ik word door mijn broer voor nerd uitgemaakt. Omdat ik een stuk van de naam van de beroemde componist uit Ulm kende.

Johan Gambolputty de von Ausfern-schlenden-schplended-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dingle-dangle-dongle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-applebanger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kurstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-ein-nurnburger-bratwustle-gernspurten-mitz-weimache-luber-hundsfut-gumberaber-shoedanker-kalbsfleisch-mittler-aucher von Haukopft.

Alleen de stukken in bold kende ik nog. Da’s toch niet zó extreem nerdachtig?

1 reactie

  1. Trust me…it is :p dingle-dangle-dongle-dungle…WTFz0r?!!!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑