Louis de polyglot

Ik wou vanmorgen het papier buiten zetten, maar (a) de kat zat erop, (b) ik vond niet direkt touw om het vast te binden, en (c) ik was eigenlijk al te laat voor de bus. Dus ’t is niet gelukt (typisch).

Maar wel wijs: in het voorbijkomen was de kat (Nyarlathotep) even geschrokken, en was er wat papier van de stapel op de grond gegleden. Louis tegen mij: “stoute poes! mag niet!” En tegen de poes: “noooooon chat! pas faire ├ža!”.

Huhu.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.