De mensen

De poppenhandjes van de verdoofkaboutertjes stoppen alvast de piepen en kraken in mijn hoofd en in mijn onderbenen vast met de la ouate (tot nader orde de toutes les matières….), ter voorbereiding van het een aanvang laten nemen van de four way fight tussen de gecombineerde barbituraten, tusen de pijnstillers en bruistabletten, tussen slaapmiddels en relaxeermiddels en tussen Grisham’s King of Torts op e-book.

Maar dat alles om er toe te komen dat ik alle betrokken dokters en verpleegsters iets wil aanbieden, eten of drinken of zo, met muziek en al. En ook iedereen die aan de verhuis heeft meegedaan de opkuis, the works.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.