Zeven!

Zeven centimeter ontsluiting. De verloskamer wordt klaargemaakt. Kcheh.

En of we eventueel zouden bereid zijn om stamcellen te doneren uit het bloed van de navelstreng die afgeknipt is. Euh, duh!? Onder welke omstandigheden zou iemand zoiets niet willen doen? Als het mensen met kanker en dingen kan helpen?

Some people.

One Comment

  • Een Geweldige Proficiat!! Ik neem aan dat het prille baby-geluk nog iets te groot is om direkt weer wat entries te zien over het verdere verloop van de bevalling, en fotokes van het boeleke. Naam en geslacht, ik krijg al den trac, zo spannend vind ik het!! AllĂ©, nog veel bonne chance ermee, verzorg het goed, geniet ervan, vergeet eventjes uw ander leed en bask, bask in the sunshine!!

  • Pingback: Tales of Drudgery and Boredom

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.