Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Datum: maandag 29 maart 2004

Machtig!

Een echte trebuchet, in drie verschillende modussen operandi (Sensible Mode, Slightly Thoughtless Mode, en Totally Irresponsible And Not In Good Taste Mode).

Ik moet dringend experimenteel archeoloog worden.

Fototoestel

Per okkasie eens grondig lezen.

Peter Ustinov

Ik heb er ooit een hele avond mee doorgebracht op café, en achteraf een handtekening van gekregen, in Sint-Petersburg toen het nog Leningrad was, vóór de val van de Berlijnse muur maar wel in volle Perestroika/Glasnost.

Een fijn acteur en een groot mens.

Hij is gestorven.

Programmeren

Ware woorden.

*Now* they tell us

Ook fijn om weten:

In the next version of ASP.NET, the concept of the master page will be introduced. A master page is a distinct file referenced at the application level, as well as at the page level, that contains the static layout of the page. Regions that each derived page can customize are referenced in the master page with a special placeholder control. A derived page is simply a collection of blocks the run time will use to fill the holes in the master. Master pages in the next version of ASP.NET are orthogonal to true visual inheritance. The contents of the master, in fact, are merged into the derived page rather than serving as a base class for the derived page.

Dus ondertussen blijft het fiedelen met Pages en Inherits en <asp:placeholder>s.

Bah

Niet dat ik wil zagen hoor, ik mag tenslotte hele dagen thuis zitten en zo, maar… Ik zou zoveel dingen willen doen die niet lukken.

Ik zou zo graag kunnen gaan slapen met Sandra, en dan samen wakker worden, en nog iets aan de dag hebben, maar dat kan niet wegens alsdat we geen goed bed hebben en ik dus niet kan slapen ’s nachts. Misschien binnen een week of twee beterschap, alhoewel, morgen moet ik toch om voorschriften (lidocaïne, en middelen voor de loodgieterij), misschien best eens dringend vragen waar we zo’n bed kunnen huren. Niet zo’n ding van het ziekenfonds, maar een echt honest-to-goodness (electrisch of hydraulisch) in de hoogte verstelbaar tweepersoonsbed. Met een goeie matras. Misschien wel één van Swissflex?

Ik zou zeer graag al mijn boeken klasseren (en in de computer steken voor zover dat niet gebeurd was), maar dat kan niet wegens alsdat de bibliotheek er niet staat. Ik hoop dat dat niet moet wachten op het schilderen van het achterhuis, maar ik vrees er wel voor. Kan dus nog maanden zijn. En ik word er dóódnerveus van dat het huis zo overhoop ligt.

Ik zou zeer graag mijn computers allemaal aansluiten. Maar daarvoor heb ik plaats nodig, en die zal er pas zijn als het achterhuis in orde is, dus nadat er geverfd is en nadat de bibliotheek er staat.

Ik zou graag eens een halve dag geen pijn hebben, en ik zou heel graag eens op een normale manier naar het toilet gaan. Tja. Dat laatste kan nog zes maand duren, of een paar weken, of een paar jaar. En dat eerste, God only knows.

Ik zou zeer graag wat meer programmeren. Maar dat lukt niet omdat ik mij niet kan concentreren.

Ik zou zeer graag met de kinderen naar de kermis gaan. En, failing that, zou ik graag hebben dat de kinderen eens naar de kermis zouden kunnen gaan. Maar dat lukt niet wegens alsdat ik niet mee kan, en dat het niet echt doenbaar is voor Sandra om met twee apen en een baby alleen naar de kermis te gaan.

En op dit eigenste ogenblik zou ik graag hebben dat er iets beters op tv is.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑