Eikes bah

Het Vlaams Blok probeert wat hen in Antwerpen gelukt is, met die Visa-rekeningen, ook naar Brussel te exporteren. Het lukt ze niet echt, ook en vooral omdat de betrokkenen heel wat rustiger reageren, maar toch zetten ze alles op het internet: www.brusselsaffaires.org.

Bijzonder vies. Want uiteraard staat er nergens een knop om commentaar na te laten. Ja, een mail sturen kan, maar dat is blijkbaar bedoeld om meer bezwarend materiaal te verzamelen. En er wordt naar “ons forum” verwezen, maar dat is op dit moment nergens te vinden.

Vies.

2 Comments

 • Yo Knut Noordland, ik schrijf “dat is OP DIT MOMENT nergens te vinden”.

  Zijn wij OP DIT MOMENT nog altijd 19 maart? Of was 19 maart 47 dagen geleden?

  Zou het kunnen dat er op die 47 dagen iets veranderd is? Bijvoorbeeld dat TOEN dat forum er niet stond, maar NU wel?

  Zou dat kunnen? Dat is het internet hé, daar durft het nogal eens te gebeuren dat er van tijd tot tijd eens iets verandert.

  Ik weet het niet hoor, maar misschien was dat het? Hé? Knut?

  Wat denk je?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.