End of an era

DR-DOS 8.0 is uit. De mensen geven zelf toe dat DOS op zijn aller-allerlaatste benen aan het strompelen is. Ze hebben nog “enkele duizenden” klanten, en dit is wellicht de laatste versie van DOS ooit.

Tsss. Waar is de tijd? DOS 2.11, DOS 3.22, DOS 4.02, ha. En Norton Utilities, en 4DOS, en truken van de foor om de autoexec.bat sneller te laten verlopen—for %%a in (date time) do %%a en dat soort shenanigans, toen ik nog een pc had zonder ingebouwde klok.

Het komt niet meer weer.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.