Eten

’t Was lekker vanavond in de Clochard de Luxe. Eenvoudig, maar lekker.

Voorgerecht: foie gras, twee confituren, vijgenbrood. Heel erg veel kan daar niet aan verkeerd gedaan worden natuurlijk, maar de foie gras was lekker, het brood vers en lekker, en de confituur, tja, was confituur.

Hoofdgerecht: gemarineerde lamssteak met een soort risotto met cashewnoten en allerlei paddestoelen. Het lam was perfect gebakken, mals, en uitstekend van smaak. De risotto was, erm, anders. Zeker niet slecht, maar ik zou er de noten uitgehouden hebben.

Dessert: mango-ijs.

Voor herhaling vatbaar.

[ik was wel een wrak toen ik thuiskwam: ongeveer drie uur uit mijn zetel geweest! Ik kan nu nog altijd bijna niet bewegen, ’t is alsof heel mijn onderrug vol met gloeiende golfballen zit]

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.