Fransmans

Proust, Flaubert, same difference.

En zeggen dat ik mij door heel A la recherche du temps perdu geworsteld heb, en geeneens ooit iets van Flaubert gelezen heb (nope, zelfs Madame Bovary niet, al heb ik wel al altijd zin gehad om Salammbô aan te vallen).

Bah humbug.

One Comment

  • Salammbô vond ik niet zo een goed idee. Heb het boek nog steeds voor 90% ongelezen in de kast staan. Ooit gekocht om een treinrit op te vullen maar ik had achteraf het gevoel dat ik die rit beter naar het pikkedonker buiten had zitten kijken.
    Bovary is wel leuk, of Bouvard et Pécuchet (bij momenten bijzonder grappig, ook met de Dictionnaire des idées reçues!).

    groeten,
    frederik

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.