Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Fransmans

Proust, Flaubert, same difference.

En zeggen dat ik mij door heel A la recherche du temps perdu geworsteld heb, en geeneens ooit iets van Flaubert gelezen heb (nope, zelfs Madame Bovary niet, al heb ik wel al altijd zin gehad om Salammbô aan te vallen).

Bah humbug.

1 reactie

  1. Salammbô vond ik niet zo een goed idee. Heb het boek nog steeds voor 90% ongelezen in de kast staan. Ooit gekocht om een treinrit op te vullen maar ik had achteraf het gevoel dat ik die rit beter naar het pikkedonker buiten had zitten kijken.
    Bovary is wel leuk, of Bouvard et Pécuchet (bij momenten bijzonder grappig, ook met de Dictionnaire des idées reçues!).

    groeten,
    frederik

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑