Goatse

Kijk kijk.

One Comment

  • Amai, breek me de bek ni open, UT2004, machtig, af, geweldig, proper, zalig! 6 CD’s wel, dus pijn aan de downloadlimiet (ge denkt toch ni dak da ga kopen zeker, hehe), maar totally worth it. Zo’n schoon levels, echt prachtig en draait supervlot op mijn toch wel oude Radeon 8500. Ben die goatse-level nog ni tegengekomen, spijtig da er geen level-naam bij staat.
    Ik heb zin om binnenkort eens een propere review te schrijven nu ik blogger-rights heb op http://www.fuckhedz.com (ff reklame maken) En een cd-review van Talkie Walkie van Air. Zo veel goeie idee├źn, zo weinig tijd!!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.