Links du jour

Wat ik vanavond gelezen heb:

Literate programming.Voornamelijk bekend geworden via Don Knuth’s TEX. Wat er mij aan doet denken: ik zou er dringend nog eens wat mee moeten doen. Een paar jaar geleden schreef ik zowat alles (rapporten, offertes, verslagen, …) in LaTeX2e. Those were the says.

Rongorongo. Het schrift van op Paaseiland. Alhoewel, is het een schrift? Is het een stripverhaal? Is het een serie mnemonische tekeningetjes? Nobody knows.

Cicaden. Priemgetallen gebruiken om predatoren te ontwijken. Nifty.

How bona to vada your eek!
Fascinerend. “Some experts say its origins lie in the lingua franca of the shores of the Mediterranean, a pidgin in use in the Middle Ages and afterwards as a medium of communication between sailors and traders from widely different language groups, the core of this language being Italian and Occitan.”

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.