Machtig!

Een echte trebuchet, in drie verschillende modussen operandi (Sensible Mode, Slightly Thoughtless Mode, en Totally Irresponsible And Not In Good Taste Mode).

Ik moet dringend experimenteel archeoloog worden.

2 Comments

  • Lol zalig! Ik las uw post en dacht…hmm trebuchet, trebuchet, van waar ken ik dat woord? En toen wist ik het…Age of Empires!! Nog een geluk dat ze niet hebben laten zien hoe die koe er uit zag na impact, de krater is al een goed bewijs dat het HARD ging :) Wat zou de terminal velocity zijn van een standaard koe? :p

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.