Meanwhile, back in the real world

Gelijk vaak is het weer eens interessant bij Tufte. Project Management in ’t echt, of waarin duidelijk wordt dat er geen degelijke informatica-oplossing is en dat zelf kriebelen op print-outs en papier en whiteboards nog altijd het beste is.

Ach, eigenlijk: zucht. Zou het niet eens fijn zijn om een project te doen waar deadlines niet fictief moeten zijn, en waar een degelijke risico-analyse kan gebeuren waaraan ook gevolgen kunnen gegeven worden en alles?

Illusorisch zeker?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.