Ook dat nog

Niet zo fijn vannacht: de gevolgen van de voorbije dagen constipatie, afgrijselijke pijnen in mijn bekken (nu al na tien minuten plat in bed liggen), hoofdpijn geijk ik nog maar zelden gehad heb, onrustwekkende steken in mijn rug en geen verbetering op het urologisch front.

En mijn computer laat het afweten. Juist, die computer waar er 360 gigabyte aan gegevens in zitten. Die laatst gebackupt zijn in december.

Feck.

update 5u02: het is tot nog toe ongetwijfeld de meest pijnlijke nacht sinds ik uit het hospitaal gekomen ben. Ik ga alsnog proberen een uur of zo in bed te slapen—ik heb de indruk dat hele dagen in de zetel zitten ook niet zo goed is.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.