Pipi

Naar aanleiding van mijn honderdste CISC: een paar statistieken.

statistieken sondeOp het grafiekje: een pixel per half uur in de breedte en een pixel per cl in de hoogte. De donkergrijze stukken zijn de nachten. Wat al meteen een idee geeft van hoe goed ik slaap tegenwoordig: als het niet van de pijn is dat ik wakker word, is het van zo’n cisc te moeten doen.

Gemiddeld is het om de 4u30 te doen—de uroloog had gezegd om de 3 à vier uur, maar ik probeer na acht uur niets meer te drinken zodat ik het ’s nachts tot een minimum kan beperken.

Gemiddeld presteer ik zo’n 350 ml, wat min of meer normaal is. Volgens de uroloog zou ik eigenlijk om goed te zijn onder 500 à 550 ml (het rode lijntje) moeten blijven, en hij had ook gezegd dat het beter is dat de tussentijden stabiel blijven in plaats van de hoeveelheid. Tja.

Het is telkens 38 cm buis die in mijn lichaam gestoken wordt en er weer uitgehaald moet worden, of zo’n honderdtwintig meter per maand.

Leutig, ik kan het u niet zeggen!

En, euh, neen, ik merk geen verbetering sinds vorige maand, maar toch bedankt voor het vragen.

6 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.