Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Pipi

Naar aanleiding van mijn honderdste CISC: een paar statistieken.

statistieken sondeOp het grafiekje: een pixel per half uur in de breedte en een pixel per cl in de hoogte. De donkergrijze stukken zijn de nachten. Wat al meteen een idee geeft van hoe goed ik slaap tegenwoordig: als het niet van de pijn is dat ik wakker word, is het van zo’n cisc te moeten doen.

Gemiddeld is het om de 4u30 te doen—de uroloog had gezegd om de 3 à vier uur, maar ik probeer na acht uur niets meer te drinken zodat ik het ’s nachts tot een minimum kan beperken.

Gemiddeld presteer ik zo’n 350 ml, wat min of meer normaal is. Volgens de uroloog zou ik eigenlijk om goed te zijn onder 500 à 550 ml (het rode lijntje) moeten blijven, en hij had ook gezegd dat het beter is dat de tussentijden stabiel blijven in plaats van de hoeveelheid. Tja.

Het is telkens 38 cm buis die in mijn lichaam gestoken wordt en er weer uitgehaald moet worden, of zo’n honderdtwintig meter per maand.

Leutig, ik kan het u niet zeggen!

En, euh, neen, ik merk geen verbetering sinds vorige maand, maar toch bedankt voor het vragen.

6 reacties

  1. maar toch nog een bevel en een drop shadow op het vergrootglasje! het gaat niet goed met michel!

  2. freevh, uw kritische opinie! zelfs in moeilijke tijden!

  3. jaja, drop shadows zijn weer in! dat komt ervan van zo lang niet te werken!

  4. Ik wacht op CSS bevels! (als IE 7.0 eindelijk eens deftig PNG’s support moet dat lukken!)

  5. PNG’s lukken in IE6, kwestie van niet bang te zijn van een behaviour meer of minder

  6. Hazo. Maar space dat ze dat zo slecht supporten standaard. In .net ook nog altijd problemen met alpha channels trouwens! Vies van MS vind ik toch wel!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑