Potloden

Japanezers zijn zot.

One Comment

  • Het coolste is als ze de stift in orde laten, zodat ge binnen in uw kunstwerk een kern hebt. Mijn broer heeft ook al propere dingen gedaan met potloden en een breekmes, maar toch nooit zo helemaal uitgehold en zo. Weet nog toen ik vroeger een potlood tegenkwam ergens in een rommel-schuif van de grote kast bij mijn grootvader, waar mijn nonkel in zijn schooltijd een soort oud mannekes-gezicht in had gekerfd. Nice! :)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.