Recept voor succes

Hé, ik heb een goed idee: stel dat er een groot project is waarvoor een aantal belangrijke zaken moeten gedaan worden. Stel verder dat de reden waarom die zaken nog moeten gedaan worden (as opposed to dat ze al klaar zouden geweest zijn vorig jaar in de zomer) is omdat een ex-werknemer er zijn kloten aan gevaagd heeft.

Zou het dan geen goed idee zijn om die ex-werknemer nu na zijn uren op het project te zetten? Hé? Ja toch? Hé?

…om maar te zeggen dat ik soms (heel erg soms) content ben dat ik niet op het werk kan zitten.

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.