Rob-rapport

Kijk, Rob Vanoudenhoven is ongetwijfeld een sympathieke mens, intelligent, sociaal, proper op zijn persoon en een goede vriend voor wie hem kent.

Maar. Edoch.

Ik ben die mens zó beu gezien! Dat is nu al sinds zijn eerste optreden in Alles Kan Beter dat hij zich aan dezelfde schtick houdt, en miljaaaaarrrr!!!! begint dat tegen te steken!

In programma’s als De XII Werken valt het nog mee, vooral dan vermoed ik omdat er enorm veel kennis van televisiemaken bij Woestijnvos is, maar in het Rob-Rapport! Ugh!

Ik heb de eerste twee afleveringen ondergaan, toch kwestie van niet op de eerste aflevering een oordeel te vellen. Van tijd tot tijd dreigde een glimlach naar de buurt van mijn gezicht te trekken, maar Vanoudenhoven was dermate irritant in de filmpjes, en dermate onprofessioneel in de studio, dat ik de glimlach niet heb moeten bovenhalen. Mijn tenen waren daarentegen wel zo tot ongeveer mijn knieën opgekruld.

En dus, conclusie na twee Rob-Rapporten: Vanoudenhove is erin geslaagd om mij de zondagavond op een andere zender van TV1 te laten doorbrengen. Proficiat!

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.