Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Rob-rapport

Kijk, Rob Vanoudenhoven is ongetwijfeld een sympathieke mens, intelligent, sociaal, proper op zijn persoon en een goede vriend voor wie hem kent.

Maar. Edoch.

Ik ben die mens zó beu gezien! Dat is nu al sinds zijn eerste optreden in Alles Kan Beter dat hij zich aan dezelfde schtick houdt, en miljaaaaarrrr!!!! begint dat tegen te steken!

In programma’s als De XII Werken valt het nog mee, vooral dan vermoed ik omdat er enorm veel kennis van televisiemaken bij Woestijnvos is, maar in het Rob-Rapport! Ugh!

Ik heb de eerste twee afleveringen ondergaan, toch kwestie van niet op de eerste aflevering een oordeel te vellen. Van tijd tot tijd dreigde een glimlach naar de buurt van mijn gezicht te trekken, maar Vanoudenhoven was dermate irritant in de filmpjes, en dermate onprofessioneel in de studio, dat ik de glimlach niet heb moeten bovenhalen. Mijn tenen waren daarentegen wel zo tot ongeveer mijn knieën opgekruld.

En dus, conclusie na twee Rob-Rapporten: Vanoudenhove is erin geslaagd om mij de zondagavond op een andere zender van TV1 te laten doorbrengen. Proficiat!

3 reacties

  1. Mnr Vanoudenhove Rob,ik moet iemand interviewen voor school.En daarom dacht mijn vriend en ik onmiddelijk aan jou.Is dat mogelijk?Mijn vriend en ik zijn 15 jaar. Laat a.u.b. nog iets van je horen.Ik hoop dat wij je kunnen interviewen.Dank u.

  2. k moet ook iemnad interviewen vooor school en wij doen ook hem,wete jullie toevallig zijn adres?

  3. ken,
    hoe is het nog met hans van temsche?
    groetjes
    Sarina (lesbo-vriendin van Inne Mabbe aka motorwijf )

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑