Spanje

Ik lees dat er 131 doden en 400+ gewondenz ijn bij aanslagen in Spanje.

Iedereen wijst met de vinger naar de ETA, zo ook leden van de spaanse regering:

“There are dozens of victims … and the killers are trying to sow even more terror, spreading chaos… This is a collective killing by the criminal band which is ETA,” Eduardo Zaplana, labor minister and official government spokesman, told Cadena Ser radio station.

…maar zou het niet logischer zijn om te gaan denken aan een reactie op Aznar’s extreme bereidwilligheid om the schmoozen met Bush? ETA moet toch ook weten dat een dergelijke eanslag hun zaak alleen maar kwaad kan doen?

En zijn massale bommencampagnes niet typisch iets voor onze Arabische vrienden?

update: kijk zie, de baas van Heri Batasuna zegt dat het niet ETA is geweest. En ETA staat er niet om bekend dat ze hun aanslagen niet opeisen.

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.