Te kopen

Ik was er ook al met een begeerlijk oog naar aan het kijken, naar die Nikon D70.

Maar goed, als iknu nog een jaar wacht, zullen er nog wel betere toestellen op de markt komen zeker?

Ondertussen zou ik ook nog een portable willen kopen. Ik ben al een hele tijd aan het twijfelen tussen een pc en een mac. Probleem is wel dat de mac die ik wil (12″ Powerbook, 512 MB RAM, 80 GB HD, Dvd-r/cd-rw, AirPort Extreme-kaart en basisstation, Extra batterij) ruim 3000 euro kost. Ik weet niet of dat BTW inclusief is of niet, maar voor die prijs BTW inc heb ik bijvoorbeeld een Dell portable met een P4 3.2 Ghz, een 1920×1200 scherm en voor de rest allemaal dezelfde features.

Ah, dilemma’s.

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.