The Great Photoshop CS Giveaway

Oooo, exciting!

I’m going to give a way a copy of Adobe Photoshop CS. Better yet, I’m going to give away a copy of Adobe Photoshop CS that has been signed by the engineers. Yes, the winner of this contest will receive a signed box of Photoshop CS for free. A one of a kind box that will sure to become a collector’s item. [Design by Fire]

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.