Video — Rumsfeld eats his own words

Grappig:

Here’s a video clip from MoveOn that shows Rumsfeld admonishing some TV show hosts for claiming he ever said Iraq was an “immediate threat.” He challenges his “critics” to provide “citations” to back up their claims, and when they do — on the spot — hilarity ensues. Link (Thanks, rupa!) [Boing Boing]

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.