Een lek!

Bemerk ik daar een lek in Outlook? Of beter, zou het niet zijn dat één van de plugins voor Outlook een lek heeft?

taskman.gif

Bijna anderhalve gigabyte geheugen in gebruik, da’s niet zo’n goed teken. Ik kan wel niet zonder de plugins die ik gebruik, dus ‘t zal wachten zijn op updates:

  • Lookout: onnoemelijk snelle zoekfunctie, bijzonder handig
  • Newsgator: RSS aggregator, uitstekend
  • Spambayes: tegen spam, zeer zeer goed

Ik verdenk er persoonlijk Lookout van, en ik vrees dat ik dan maar een zogezegd minder stabiele versie (“This version is under development and the ‘bleeding edge’. Download for the very latest; keep in mind – it may be less stable.”) ga moeten downloaden: ik zie in de release notes voor 0.90.4 “Fixes an indexer memory leak”. Ahem.

Euh, en nu ik kijk: SpamBayes heeft ondertussen ook een nieuwe versie. En zelf Newsgator heeft een update.

Bah, vivement dat alle software gelijk Windows Update wordt 🙂

2 reacties op “Een lek!”

  1. Ocharme de servers van Microsoft dan, als alles via Windows Update zou moeten werken. In de Open Source community hebben ze wel zoiets als apt get en nog zo van die packet-managers, maar die hebben wel van alle grote bekende packages meer dan 1 bron, zodat de load wat gebalanceerd wordt, en ge kunt er zelf nog bijvoegen en toestanden. Terwijl als Microsoft enkele critical patches releast (zoals pas weer), dan loopt heel Windows Update nog trager dan een manke bladluis op krukken. (knipoog naar mijn leraar Nederlands uit het derde, Paul De Cock, fijne mens 😀 )

  2. Nee, ik bedoel niet noodzakelijk bij Microsoft dingen gaan halen, maar eerder dat alle software regelmatig gaat kijken of er geen nieuwe versie beschikbaar is.

    Er zijn er al veel die dat doen, maar niet allemaal. Zou moeten.

Reacties zijn gesloten.