Alex Higgins

…ik dacht nu echt dat Alex Higging zoniet dood, dan wel ten dode opgeschreven was. Blijkt dat dat niet het geval is, en dat hij weer speelt zelfs!

Hij ziet er vanuit een bepaalde hoek 80 uit al is hij maar 54, zijn kostuum is hem een paar maten te groot, hij ziet er breekbaar uit en hij aarzelt in zijn bewegingen—maar het belangrijkste is dat hij niet dood is. En dat hij nog snookert. Fantastisch. Aandoenlijk ook.

Het aller, allerbeste toegewenst.

2 Comments

  • Trouwens: dit al eens gezien?

    Ik wou u het nog mailen maar ben weer aan het twijfelen over uw adres, en ben te lam om naar boven te lopen om op mijn pc te kijken.

    On-Topic: Higgins is van voor mijn tijd, maar ben nu voor Dott aan’t supporteren, ik ben altijd voor de underdog :) En te denken dat vroeger O’Sullivan de underdog was tegen Hendry (vorig jaar was dat zeker?).

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.