Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Alex Higgins

…ik dacht nu echt dat Alex Higging zoniet dood, dan wel ten dode opgeschreven was. Blijkt dat dat niet het geval is, en dat hij weer speelt zelfs!

Hij ziet er vanuit een bepaalde hoek 80 uit al is hij maar 54, zijn kostuum is hem een paar maten te groot, hij ziet er breekbaar uit en hij aarzelt in zijn bewegingen—maar het belangrijkste is dat hij niet dood is. En dat hij nog snookert. Fantastisch. Aandoenlijk ook.

Het aller, allerbeste toegewenst.

2 reacties

 1. Laurens @ pc beneden

  zondag 2 mei 2004 at 23:19

  Trouwens: dit al eens gezien?

  Ik wou u het nog mailen maar ben weer aan het twijfelen over uw adres, en ben te lam om naar boven te lopen om op mijn pc te kijken.

  On-Topic: Higgins is van voor mijn tijd, maar ben nu voor Dott aan’t supporteren, ik ben altijd voor de underdog 🙂 En te denken dat vroeger O’Sullivan de underdog was tegen Hendry (vorig jaar was dat zeker?).

 2. Geziende man heeft het me zelfs gefaxt!
  En ik blijf eigenlijk voor O’Sullivan 🙂

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑