Anansi Boys

Anansi. Spider. Trickster. Loki.

Ik weet van ver noch van dicht waar Neil Gaiman’s nieuwe boek, Anansi Boys, over gaat, maar ik ben hartstikke nieuwsgierrug. Vandaag schreef hij op zijn weblog:

My gut suspicion at this point — half way through it, I hope — is that people who liked American Gods, but didn’t like Stardust or Neverwhere probably won’t like it, while people who liked Neverwhere but didn’t care for American Gods will like it a great deal. (People who liked Neverwhere and American Gods are on their own.)

I’m on my own, vrees ik.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.