Bluetoof

Via Ben Forta:

I don’t know how this one slipped past me, but … Sony has announced a 17″ LCD monitor that receives video via Bluetooth (using a special USB adapter). I don’t think I’ll rush out and buy one (even if it were available in the US), but I do believe that this serves to show what Bluetooth is capable of. Story at http://gear.ign.com.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.