Branché

Het achterhuis zit op het netwerk!

Het is eigenlijk schandalig wat voor een collectie oude en aftandse computers er hier in huis staan. Oude 486’s en Pentiums en Pentium II’s… eigenlijkj rijp voor de schroothoop, maar aan de andere kant ook wel bruikbaar voor Linux en dingen.

Enfin.

Ik heb mij gisteren (naar de zee) en eergisteren (een paar computers verhuizen) zwaar overdaan, ik ga denk ik vandaag de hele dag platte rust nemen. In de zetel. En hopen dat mijn beginnende oorontsteking niet een zware oorontsteking wordt.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.