Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Brol

Om de zoveel tijd kom ik iets tegen waarvan ik bedenk—drat, daar had ik eerst moeten op komen!

Zo dus ook met Heavy Little Objects. Een dagelijkse entry over een object. Een stuk brol dat rondslingert in huis.

Wie al ooit eens binnengeweest is in mijn huis (of mijn bureau op het werk, for that matter), weet dat ik een major league bad ass hoarder ben. Ik verzamel brol, en ik heb het bijzonder moeilijk die weg te smijten. Zonder overdrijven: ik zou jàren kunnen vullen met elke dag een ander individueel item-met-verhaal.

Gewone verhalen, min of meer interessante verhalen, gruwelijke verhalen (de armband met daardoor gespeld een badge met PC 4 AAGJE erop—de betrokken personen weten waarover het gaat), nonsens: you name it.

Allez ju, opschrijven voor binnen een paar maand of zo.

1 reactie

  1. “Mensen met een leeg huis zijn mensen met een leeg hoofd én met een leeg hart.” (quote van mij, ingeval je het ergens zou willen opzoeken, hé).
    Daarom houd ik ook alles bij, just in case !
    En..ik vind je blog vree wijs.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑